Frilans Finans er Skandinavias største egenansettelsesforetak. Siden starten av 1999 har vi gjort det mulig for flere enn 30 000 personer å fakturere uten eget firma. I begynnelsen hjalp vi først og fremst frilansere, men i dag har vi egenansatte innenfor nesten alle typer yrker. Både i og utenfor Norge.

Ansatte hos Frilans Finans

Klientstøtte

Kontakt oss

Administrasjonen, også kalt Klientstøtte, er hjertet i virksomheten vår som streber etter å gi våre egenansatte råd og støtte for at de skal kunne drive og utvikle sine virksomheter. For å bidra med best mulig støtte, har våre medarbeidere stor kunnskap innenfor områder som f.eks. fradrag og lønn.

Vi kan kommunisere med våre egenansatte på syv ulike språk. Vi liker utfordringer og å løse problemer. Det er en god og varm stemning i gruppen, og vi er sjeldent langt fra en latter. Vi bryr oss om hverandre og våre egenansatte, og det skal være morsomt å arbeide.

Network

IT-avdelingen står for både utvikling og vedlikehold av alle systemer og verktøy, deriblant fakturaverktøyet som våre egenansatte bruker for å lage fakturaer på en enkel og trygg måte. Vi streber etter å tilby de beste og enkleste tekniske løsningene for den som vil arbeide som egenansatt. Samarbeid med IT er en nøkkel for å kunne hjelpe andre avdelinger i selskapet. Vi har ulik bakgrunn, erfaring og spesialkompetanse, men en stor felles interesse for teknologi.

Bedriftens minste avdelinger, marked og økonomi, består av totalt ni personer. Markedsgruppens oppgave er blant annet å skape kunnskap om og å vekke interesse for Frilans Finans og egenansettelse. Økonomiavdelingen er et lite team hvor man arbeider nær hverandre. Noe som er spesielt for Frilans Finans’ økonomiavdeling er at man administrerer regnskap og fradrag for virksomheter som tilknyttet mange ulike yrkesgrupper.

Stephen Schad

Stephen Schad, CEO

+46 722-40 36 05

stephen.schad@frilansfinans.se

Anders Stenberg

Anders Stenberg, Country Manager Norge

+47 468 76 607

anders.stenberg@frilansfinans.no

Joanna Boivin

Joanna Boivin, Country Manager France

+33 981 885 134

joanna.boivin@frilansfrance.fr

Lars Bengtsson

Lars Bengtsson, CFO

+46 760-01 26 98

lars.bengtsson@frilansfinans.se

Christian Rähn

Christian Rähn, HR

+46 760-01 26 97

christian.rahn@frilansfinans.se

Marcus Jonsson

Marcus Jonsson, CMO

+46 705-13 66 48

marcus.jonsson@frilansfinans.se

Mikael Westöö

Mikael Westöö, CIO

+46 735-11 04 24

mikael.westoo@frilansfinans.se

Mats Ottosson

Mats Ottosson, HR International CEO

+46 760-01 26 96

mats.ottosson@frilansfinans.se

Jobb med oss


Vi er en organisasjon på 40 personer der kulturen er gjennomsyret av ønsket om å hjelpe hverandre og våre egenansatte. Vi får energi fra våre egenansatte og fordelene vi skaper, for de og for samfunnet. Ta en titt på våre ledige stillinger eller send oss en søknad.

Om Frilans Finans

Vår visjon

Mats Mellan

Frilans Finans tror på menneskets evne til å skape

Vi vet at vi mennesker synes det er morsomt, inspirerende og berikende å skape. Derfor er Frilans Finans’ oppdrag å skape gode forutsetninger for å skape ved å gjøre det mulig for mennesker å få makt (kontroll) over sitt eget arbeid på en enkel og trygg måte.

Makt er et ord som kan høres sterkt ut. Men det vi mener er for eksempel at du skal få en betydelig del av den verdien arbeidet ditt skaper. Vi mener at du skal ha rett til å være med på planleggingen og gi tilbakemeldinger om hvordan arbeidet ditt skal utføres og hvem du vil arbeide med.

Stephen Schad, Daglig leder

Lisa Anckarman

På midten av 1990-tallet drev Stephen Schad et artistformidlingsselskap.

Noen musikere og artister spurte om Stephen, som hadde fått tilliten deres ved å vise at han var dyktig på skatter og administrasjon, om han også kunne hjelpe dem med administrasjonen deres mot noen prosent av honoraret. Stephen slo til på forslaget, og den første avtalen om egenansettelse var inngått.

Etter hvert byttet organisasjonen navn til Frilans Finans, og antall egenansatte vokste til flere tusen. I prinsippet har mer enn 50 000 personer innenfor alle bransjer en konto hos Frilans Finans i dag. Men formålet med virksomheten er fortsatt den samme som i begynnelsen, å gjøre det mulig for egenansatte å bruke sin kreativitet og energi på det man ønsker og er god til, og å slippe å tenke på administrasjon, skatter, inkasso og forsikringer.

Kilde

Noen tall

Fast ansatte: 32 (2016)

Kontoinnehaver: Omtrent 55 000 (2016)

Sendte fakturaer: ca 302 000 (2016)

Antall yrker: ca. 1 500

Land som våre egenansatte fakturert fra (2016): 16 (Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Thailand, Spania, USA, Malaysia, Ghana)

Våre kontorer

Frilans Finans er en internasjonal organisasjon som er klar til å hjelpe deg med å gjøre forretninger i mange land. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon, eller om landet du er interessert i mangler på kartet.