- Skandinavias ledende egenansettelsesforetak
OM FRILANS FINANS
FRILANS FINANS OPPDRAG
Frilans Finans er en organisasjon som har som oppdrag å gjøre det mulig for deg å tjene penger på en morsom og inspirerende måte. For å realisere dette målet skal Frilans Finans gjøre det praktisk mulig for deg å jobbe med stor frihet og med samme sosiale rettigheter som tilsvarende ansatt.
FRILANS FINANS VISJON
Frilans Finans skal være den parten som leder og bidrar til en forandring av arbeidsmarkedet til en plass der individet gis muligheten til å jobbe under gode forutsetninger med det de ser som oppfyllende og som gir en større mening.
FRILANS FINANS FRILANS FINANS VERDIER
Frilans Finans tror på individets evne og vilje til å jobbe å tjene penger samt å bidra til felleskapet. Frilans Finans tror at eget initiativ er bra for hele samfunnet samt at eget initiativ skaper kreativitet og entrepenørskap som på individnivå gir glade og friske enkeltmennesker med en tilstand av velvære.

Dine behov er Frilans Finans veiviser inn i fremtiden.
ORGANISASJON

OM FRILANS FINANS

Frilans Finans startet 1999 og er i dag Skandinavias største egenansettelsesforetak. Siden starten har vi hjulpet mer enn 20 000 egenansatte. Per i dag har vi 5 000 egenansatte som er koblet til oss, dette garanterer en finansielt stabil virksomhet. Frilans Finans har samlet over 15 års gedigen erfaring og kompetanse via våre egenansatte og kunders globale virksomhet.

Frilans Finans Sverige AB
DAG HAMMARSKJLÖDS VÄG 13
752 37 UPPSALA, SVERIGE
Frilans Finans NORGE AS
Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo, NORGE
Frilans Finans Denmark, filial af
Frilans Finans Sverige AB, Sverige
C/O GRANT THORNTON
STOCKHOLMSGADE 45
KØBENHAVN Ø, DANMARK